Creatieve Coaching ADHD/ADD voor studenten

Speciaal voor studenten op het HBO geef ik coaching, die gericht is op de specifieke kanten van ADHD of ADD.

Heb je ADHD of ADD, dan heb je bijzondere kwaliteiten. Je bent creatief en humoristisch, je zit vol ideeën en energie. Bovendien ben je een doorzetter. Het is fijn om met deze krachten in jezelf je studietijd te beleven.

Toch kun je op het HBO soms ook belemmeringen tegenkomen. Je gevoeligheid voor prikkels, je misschien wat korte spanningsboog, de moeite die je misschien soms hebt met het maken van een goede planning, of met het communiceren met anderen: allemaal factoren die ervoor kunnen zorgen dat je moe wordt, dat je het studeren zwaar gaat vinden en dat je er misschien wel eens erover denkt om er helemaal mee te stoppen.

Dat zou zonde zijn. Het is bewezen dat studenten met ADHD of ADD met een goede en intensieve coaching meer zelfvertrouwen en meer gemak en plezier in hun werk kunnen krijgen.

Door mijn jarenlange ervaring als coach en supervisor voor HBO-studenten weet ik inmiddels, dat creatieve coaching tot bijzondere resultaten kan leiden. Ik ga uit van je krachten en kwaliteiten – niet van je eventuele tekortkomingen. En ik weet nu al: jij bent veel sterker dan je denkt.

Wil je meer weten over mijn aanpak en werkwijze? Neem vrijblijvend contact met me op.

Graag maak ik je even attent op de Vereniging Impuls en Woordblind. Dit is een vereniging voor mensen met ADHD, ADD, dyslexie en dyscalculie. Leden van deze vereniging krijgen 10% korting op mijn coachingstarief.

Lotgenotengroep

Voor ouders van tieners met ADHD/ADD kan het fijn zijn om onderling ervaring uit te wisselen.
Informeer bij mij naar de lotgenotengroep voor ouders: hier kun je onder begeleiding elkaar in kleine groepen ontmoeten, herkenning en erkenning vinden en samen de accu weer opladen.
Ik ben niet alleen een ervaren coach, maar ik ben, met een zoon met ADHD, ook ervaringsdeskundige.